martes, 7 de abril de 2015

ZONA BTT PIRINEU GIRONA

Aquest mes de maig del 2015 neix un nou projecte de  gran potencial per Col·locar a primer nivell nacional, la comarca del Ripollès, com a destinació turística  d’oci i diversió per els amants de la Bicicleta de muntanya.
ZONA BTT  es un projecte creat per l’empresa de Camprodon Bikexperience creadora de productes com Bi6000 i L’Alberg Ruta del Ferro de Sant Joan de les Abadesses gestionat per l’ajuntament de dita localitat i coordinat juntament amb el consorci de Ripollès Desenvolupament.
Amb més de 1000 km de rutes marcades per tots els nivells, i diferents disciplines com: cross country, enduro i rutes com la via verda per famílies pretén ser el referent nacional de centre de vacances i activitats sobre dues rodes.
Amb un centre d’acolliment amb 80 places i tots els serveis per els ciclistes, lloguer de btt, transports especialitzats, guies, lloguer de GPS, servei mecànic etc.
Aquest 2015 ZONA BTT acollirà varis training camps amb ciclistes com Roberto Heras, Tomi Misser, Xavier Carnisser etc.
Un dels objectius es també realitzar una sèrie de campus per mainada i fomentar les diferents vessants que aquest esport els hi pot aportar.
Las presentació de la ZONA BTT serà el dia 1 de maig a la Fira de Girona Bike World i la inauguració a Sant Joan de les Abadesses el dia 16 de Maig acompanyat d’una pedelada, exposició de marques i xerrada un personatge del mon de la btt.


Tota l’informació dels serveis de ZONA BTT els podem trobar a la pàgina web www.zonabtt.com.

No hay comentarios:

Publicar un comentario